Класик PICOLO Д/140/3

Двуетажна /140м²/ 3 спални

Разгъната застроена площ: 140 m²+тераса
Спални: 3
Бани: 1
WC: 1
Ценови клас: от 99 000 ÷ 149 000 €Компактна къща с класически характер.
Най-малката по площ двуетажна къща, която предлага изключително функционално разпределение на двата етажа. Независимо от ограничената площ, къщата съдържа пространства, стаи и обслужващи зони изцяло достатъчни за семейството.
Първият етаж има великолепна дневна с голямо пространство, удобно разпределени в нея са групата за сядане и трапезарията. Обзавеждането към групата за сядане предвижда корпусна мебел с удобно място за TV. До трапезарията в удобна близост е предвиден трапезарски шкаф. От двете зони има перфектна видимост към камина. Кухнята е дискретно разположена към дневното пространство без натрапчива видимост и в много удобна връзка както към трапезарията, така и към терасата за хранене на открито. Терасата към дневната е покрита над масата за хранене и с озеленена пергола в частта ú за релакс, към която има изход от дневната. На втория етаж са разположени и две детски стаи с оптимални площи и място за удобно мебелиране на леглата, гардеробите и работните бюра на децата. На етажа е разположена голяма баня/WC с естествено осветление и място за пералня. Етажът е с компактна планировка без излишни коридори. Детските стаи са ъглови и имат прозорци в двете фасади, което ги прави слънчеви и уютни.
На първият етаж е разположено WC за етажа, вграден гардероб-дрешник в т.ч. обувки и място за пералня или килер.
Покривът е класически, четирискатен с дълбока защитаваща стреха.
Фасадите показват стилна, спокойно лежаща сграда с компактно тяло, допълнително обогатена с по-ниския покрив на терасата и озеленената пергола.
Великолепна къща за младо семейство. Конструкцията на къщата е монолитна, с опция за отпадане на стоманобетоновата плоча под покрива за спестяване от цената.