Отопление на ток

Отопление на ток

 Отоплението на ток е чисто и не предизвиква замърсяване на жилището и околната среда. То може да бъде подово – нагревателите са монтирани в пода (желателно е да бъде направено още при строежа на сградата). Могат да използват различни видове електрически радиатори (маслени или сухи).
Конвекторните печки  са малко по-технологични, имат по-качествени нагреватели и най-голямото им предимство е, че разполагат с термостат, с който можете да се зададе температурата в помещението, при която уредът да се изключва. Моделите при тези печки стават все повече, като цените им варират в много широки граници. Допреди няколко години климатиците се ползваха предимно за охлаждане през лятото, но с навлизането на нови технологии и допълнителни екстри вече са едно изключително добро и евтино решение за отопление през зимата. За по-големи сгради климатиците поради броя стаи които трябва да се климатизират стават икономически неизгодни. Разбира се, за ефективно отопление с климатик, е нужно да се изчислили точно необходимата мощност за помещението, в което е монтиран.
“Моята къща” работи с представителите от фирма “МЕГАТЕРМ ЦОНЕВ” ЕООД,от които можете да получите необходимата консултация.