„МОЯТА КЪЩА” - Подари си индивидуален избор

Програмата „Моята къща” предлага нов  модел за бъдещите собственици на еднофамилни къщи.

"Моята къща"

В основата на модела е заложена възможността за информиран избор на собственика измежду много възможности. За това Програмата предлага къщи с готови проекти, 3D визуализации и макети. За това Програмата предлага къщи с готови проекти, 3D визуализации и макети. Избягва се традиционният дълъг и тромав процес на съвместна работа и лутане с един проектант. Както се казва „Не ме убеждавай, покажи ми и аз ще си избера”. Освен това не са необходими повече срещи с различни строители, откриване на заложените капани и рискове чрез сгрешени количествени сметки, неясноти, подвеждащи цени и финансови условия. Така вместо месеци работа изпълнени с уговорки и съмнения (първоначално с проектанти, а впоследствие и със строители), Програмата Ви предлага възможност сами да направите  своя избор на всичко едновременно- проект, строителство и крайна  цена- комплексна  отговорност от една ръка.  

За Вашия избор  Програмата  е осигурила шоурум с над 100 съвременни  къщи, представени с изложени  готови макети, 3D визуализации и архитектурни проекти. В шоурума имате възможност за оглед и сравнение на моделите и консултации по всички въпроси. Къщите са с площи от 80 до 220м2 (първа група)  и от 220 до 360м2 (втора група). Архитектурното многообразие съдържа седем стилови дизайнерски линии-изразители на класическа, модерна, елегантна, ексклузивна, романтична и средиземноморска  рустикална архитектура. Важно предимство на Програма „Моята къща” е, че всички къщи са представени с гарантирана крайна цена.
В случай на желание могат да се извършват промени в планове, избор на материали, съответно и цена! Влагат се най-качествените материали на европейски производители със заводи в България. Те са и дългосрочни партньори на програмата- WEBER, WIENERBERGER, REHAU, IDEAL STANDARD, BRAMAC, HOVAL, HÖRMAN, HMC, CERAMICA SANT’AGOSTINO и други.

Важно предимство на Програма „Моята къща”  е, че всички къщи са представени с гарантирана крайна цена.
В случай на желание могат да се извършват промени в планове, избор на материали, съответно и цена! Влагат се най-качествените материали на европейски производители със заводи в България. Те са и дългосрочни партньори на програмата- WEBER, WIENERBERGER, REHAU, IDEAL STANDARD, BRAMAC, HOVAL, HÖRMAN, HMC, CERAMICA SANT’AGOSTINO и други. Срокът за изпълнение на сградите е 10 месеца от началото на строителния процес.
Голямото предимство е, че Програмата  Ви осигурява възможността да изберете желаният от Вас краен комплексен  резултат, а не да тръгнете  поетапно  по пътя на поръчки на услуги  (към проектанти, към строители). Програмата ще Ви осигури всички формалности от одобряване на инвестиционния проект и получаване на разрешение за строеж до въвеждане на сградата в експлоатация.
Програма „Моята къща”  осъществява дейността си на територията на цялата страна.