Предимствата, които ще получите от Програма

Предимства

  1. Голямо разнообразие във фазата на избор на Проект – по големина, цена и стилове. По желание  мога да допълвам и променям.
  2. Спестявам много време (около 6÷7 месеца), ако трябва да проектирам по стандартния начин.
  3. Получавам веднага цената на избраната от мен къща. Ако проектирам по стандартния начин ще я науча след 6÷7 месеца,когато имам готов проект 
  4. По мой избор  ОПРЕДЕЛЯМ  ЕДНОВРЕМЕННО  ПРОЕКТА  И  ЦЕНАТА НА  КЪЩАТА.
  5. Изключвам  риска  от непознаващи се помежду си проектанти и изпълнители да поднесат изненади по време на изпълнението. Получавам  всичко  от „една ръка”.
  6. Не търся строители, получавам готов продукт по мой избор.
  7. Високо качество на изпълнението и материалите. Постоянните Партньори на програмата са заводите в България на утвърдени европейски производители – WEBER, WIENERBERGER, REHAU, IDEAL STANDARD, BRAMAC, HOVAL, HÖRMAN, HMC, CERAMICA SANT’AGOSTINO и други.
  8. Възможност за ипотечен кредит от Банка ДСК.

Строителството с арх. АНГЕЛОВ означава:

Индивидуална отговорност към всеки клиент и пълен сервиз от самото начало. Детайлно проектиране и строителство, подробно описание на всички строителни работи. Ясни отношения, както и фиксирани цена и срок. Прецизен план на плащане според хода на строителство. Разбира се, Ние Ви консултираме при търсене на парцел или финансиране. Цялостното провеждане на формалностите по получаване на строително разрешение на проектите за къщата се извършва от нас съвместно с бъдещия собственик за всяка община, преди подписване на договор. Собствениците са освободени от тежките административни формалности, от одобряване на проектите до въвеждане на къщата в експлоатация.
И тъй като нашето семейство вече 25 години проектира и строи, знаем точно как да Ви преведем по пътя до завършената къща на Вашите мечти. Заедно с нашите над 120 доставчици, майстори и занаятчии се грижим всеки ден за доволните Клиенти в нашите къщи.